Premium sportcentrum Hilversum

Bodysculpture

Body Sculpture is een low-impact training gericht op figuur correctie.

Met grondoefeningen en oefeningen met gewichten worden spieren opgebouwd en verdwijnt vetweefsel. Vooral de beroemde BBB-zone wordt krachtig aangesproken: benen, billen- en buikspieren vormen de kern van de lessen, maar ook armen, kuiten en rug worden flink getraind.
Sterkere spieren geven een betere houding en dragen steeds meer bij aan de dagelijkse verbranding, waardoor afvallen steeds sneller en gemakkelijker gaat. Naast kracht werkt Body Sculpture ook systematisch aan lenigheid.

Voor wie is Body Sculpture?

Body Sculpture is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Body Sculpture is een combinatie van dynamische (grote) en statische (kleine) bewegingen. Door Body Sculpture verbetert de spierspanning in RUST, waardoor de spieren compacter worden en zo figuurverbetering ontstaat. De les is geschikt voor alle leeftijden, vanaf 16 jaar, en ook voor mensen met lichamelijke klachten zoals knie- of rugproblemen. Ook zwangeren kunnen ‘aangepast' deelnemen aan deze les.

De kracht van Body Sculpture?

Body Sculpture staat garant voor veiligheid en resultaat. Op lekkere opzwepende muziek wordt iedere keer weer gewerkt aan de spieren, zowel van de ‘probleem gebieden', maar ook de rest. Je merkt de resultaten niet alleen in figuur verbeteringen, maar ook in kracht toename. Ook zul je merken minder vaak last te hebben van bijvoorbeeld rug problemen. Bij deze les wordt niet gesprongen of moeilijke dansjes gedaan, dus echte conditie is niet nodig. Iedere les is bovendien anders, hoewel de spieren toch iedere keer weer krachtig aangesproken worden.

Body Sculpture levels: 1 = zonder step / 2 = mét step

afdrukken
menu Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine.nl