Premium sportcentrum Hilversum

Cardio Fitness

Cardiofitness is training van hart, longen en bloedvaten

In korte tijd is cardiofitness het begrip geworden voor het opbouwen, verbeteren of op peil houden van de persoonlijke conditie. Cardiofitness is training van hart, longen en bloedvaten. Voor mensen met een matige conditie die voorzichtig willen beginnen, is cardiofitness ideaal. Ook topsporters kunnen door registratie van hun hartslag precies afgepast hun trainingsarbeid doseren.

 

In onze ruime fitnesszaal vindt u een legio aan cardio apparaten. Computergestuurde fietsen, roeiers, crosstrainers, loopbanden en steppers waarbij uw hartslag gemeten kan worden zorgen ervoor dat u op een effectieve maar veilige manier aan uw conditie werkt. Ook beschikken wij over de nieuwste apparatuur zoals de Nautilus treadclimber, waar u twee keer zo snel calorieën op verbrand. De apparatuur is zeer gebruikersvriendelijk. De hele dag is er professionele begeleiding aanwezig in de fitnesszaal met wie u uw doelen en programma kunt bespreken en bijstellen.

 

Wij werken met de moderne apparatuur van FitLinxx. Op de cardioapparatuur is een klein computertje aangesloten die je persoonlijke vooruitgang bijhoudt en waar medewerkers ook berichtjes heen kunnen sturen om je extra te stimuleren. Dit is de nieuwe manier om de cardiotraining persoonlijker en uitdagender te maken voor de sporter.


afdrukken
menu Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine.nl