Premium sportcentrum Hilversum

Fast-Fit

Fast-Fit circuit in de fitnesszaal

Fit en gezond zijn, dat willen we allemaal! Maar het liefst natuurlijk op een manier die bij je leven past. Want er is nog zoveel meer: je werk, gezin en vrienden. Waar haal je de tijd vandaan?

Nieuw in onze fitnesszaal is een Fast-Fit circuit. De naam zegt het al. Voor de mensen die graag een pittige korte training doen! Een circuit waarin je in een half uur zowel kracht als conditie traint onder begeleiding van een instructeur die je zal motiveren om zoveel mogelijk in een korte tijd uit jezelf te halen!! Deze les is te combineren met je normale fitness-training of met het buikspier-kwartier.

Circuittraining is geschikt voor iedereen: mannen, vrouwen en senioren. Al die doelgroepen kunnen bij ons terecht. Bovendien houden we rekening met allerlei factoren: ervaring, leeftijd, lifestyle, werk, je doelstellingen en ga zo maar door. Circuittraining is dus altijd op maat. Omdat circuittraining in groepjes gebeurt, is het natuurlijk bij uitstek geschikt om samen met anderen te doen. Vriendinnen, collega's, bedrijfsfitness, er zijn legio mogelijkheden om het sportieve en het gezellige te combineren!


afdrukken
menu Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine.nl